MET JOUW WOONPLAN WOONFIT VOOR DE TOEKOMST

Ons verhaal

 

78Artboard 5 copy 11icoon.png

Net als jij vragen ook wij ons al jarenlang af: wat kunnen we doen om energie te besparen in onze woning? Natuurlijk: de aarde, het klimaat, het milieu, you name it, allemaal heel belangrijk. Maar ook financieel loont het de moeite om energiebesparende maatregelen te nemen. Daarom is E-Trias in samenwerking met diverse gemeenten begonnen met het opzetten van verduurzamingsacties voor particuliere huiseigenaren. En met succes.

E-Trias heeft het beste maatwerkadvies voor woningeigenaren in Nederland: een compleet woningplan waarmee jij je woonkosten met de juiste energiebesparende maatregelen volledig onder controle krijgt. In vijf stappen een woning die zo energieneutraal mogelijk is? Gezond en comfortabel wonen zonder energierekening is met jouw woonplan binnen handbereik. Gegarandeerde terugverdientijden en CO2-besparingen, inzichtelijk weergegeven over periodes van 1, 10, 20 en 30 jaar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is jouw woning klaar voor de toekomst, ver en nabij. WoonFit, noemen we dat. Hoe doen we dit? Wij zijn

Ontzorgend

We nemen je alles uit handen en geven je de juiste tools waarmee je aan de slag kunt. Ook met je eigen aannemers.

Persoonlijk

Ons maatwerkadvies is toegespitst op jouw specifieke woonwensen. Hoe ziet jouw leven eruit, jouw wooncarrière, en de unieke bouwkundige kenmerken van jouw woning? We houden overal rekening mee.

Duidelijk

 We hebben een volledige en slimme technische achterkant, maar daar hoef je als bewoner niets mee te maken te hebben. Tenzij je dat graag wilt, natuurlijk. Wij communiceren rechtstreeks en duidelijk. Zonder gedoe. Dus geen vage berekeningen, loze kreten of beloftes.

Betrouwbaar

We rekenen met alle factoren die ertoe doen. Waar kun je het beste in investeren? Zo krijg je een eerlijk verhaal over gegarandeerde rendementen. We herhalen: gegarandeerd. Ons Passief Huis PlanningsPakket (PHPP) heeft een zuiverheid van 3% tussen ontwerp en werkelijkheid.

Onze partNers

E-trias Foto website-08.png

Dantuma Wegkamp
E-Trias is een merknaam onder het ingenieursbureau Dantuma Wegkamp. Dantuma-Wegkamp B.V. is een overdisciplinair bouwkundig ingenieursbureau gevestigd te Meppel. Dantuma Wegkamp werkt als team samen en ontwerpen en berekenen integraal de volgende werkzaamheden: constructies, bouwfysisch, bouwkundig en economisch.

Gemeenten
Momenteel werkt E-Trias samen met gemeenten in drie regio’s. Hierbij worden grootschalige wijkacties vorm gegeven. Dit gebeurt in de volgende regio’s: West-Friesland, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en Amsterdam (A+AM).

Regionale Energieloketten
In de verschillende projecten werkt E-Trias samen met de Regionale Energieloketten zoals GreenHome en Duurzaam Bouwloket. Indien aanwezig werkt E-Trias ook samen met lokale energiecoöperaties en bewonersinitiatieven. Zij hebben de beste contacten met bewoners en dragen positief bij aan het draagvlak van de actie.

Contact

E-Trias is een merknaam onder het ingenieursbureau Dantuma-Wegkamp B.V.

Postbus 219, 7940 AE  MEPPEL
Gasgracht 3h, 7941 KG  MEPPEL
T: 0522 - 76 00 41
E: info@e-trias.nl

Heb je vragen over lopende projecten, dan kan je contact opnemen met de projectmanager:

Regio West-Friesland:
Siem Bijman <siem@e-trias.nl>, 06-57764433

Regio Amsterdam (A+AM):
Siem Bijman <siem@e-trias.nl>, 06-57764433

Regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden
Jose Houtman <josehoutman@jwhadvies.nl>, 06-21426066